Autó kárpittisztítás

Autó kárpittisztítás

Vajda Márk

Autó kárpittisztítás Kecskemét

Miért van rá szükség?

A legtöbbször akkor döntünk autó kárpittisztítás mellett, amikor egy (vagy több) makacs folt jelenik meg az utastérben. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy ezek elszaporodásával párhuzamban nem csak az esztétikai élmény, hanem a higiénia is romlik. Ezek együttes hatása direkt, és indirekt módon rombolja a sofőr, valamint az utasok közérzetét. Ennél még fontosabb tényező, hogy a megfelelő higiénia hiányában számos egészségügyi kockázati tényező negatív hatásával is számolni kell. Ez annak köszönhető, hogy egy autó beltere tálcán kínálja azokat az ideális búvóhelyeket, ahol a különböző mikroszennyeződések mellett az allergének is megtelepedhetnek. Az olyan – autóban is megtalálható – allergénekkel kapcsolatban, mint a por, sokan még ma is azt hiszik, hogy egy alapos porszívózással felszámolható a probléma. A gond azonban ennél mélyebben gyökerezik, mivel a valódi ellenség nem a por, hanem a poratka beszáradt széklete. Valójában ezt a mikroszkopikus méretű salakanyagot kell eltávolítanunk, és ehhez sajnos nem elég a háztartásban megtalálható porszívó.

Nagyon lényeges tehát, hogy otthonainkhoz hasonlóan gépjárműveinket is évente “nagy-takarítsuk”.  

Ennek végrehajtásához pedig célszerű professzionális céleszközzel rendelkező tapasztalt szakembert megbízni.

Autó kárpittisztítás Kecskemét

Miért kell szakember?

A nagyobb üzletláncok polcai roskadoznak a különböző autótisztító szerektől, miközben az interneten rengeteg házi kárpittisztító praktika kering. Mindezek fényében joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis miért van szükség egy ilyen egyszerű feladat elvégzéséhez szakemberre? A válasz viszonylag egyszerű, de annak megértéséhez körül kell írnunk, hogy pontosan kit is tekinthetünk szakembernek. Ehhez két dolog szükséges: a megfelelő tapasztalat, és a feladat elvégzéséhez elengedhetetlen eszközök megléte. Az eszközök hiányában a szakember sokszor tehetetlen, de a megfelelő eszközöket birtokló laikus legalább annyira cselekvőképtelen. Mindezeken felül érdemes azt is számításba venni, hogy egy szakember időt – vagyis sokszor pénzt – spórolhat a megrendelőjének.

Autó kárpittisztítás Kecskemét

Kárpittisztítás után

Egy tisztességes kárpittisztítás után gyakorlatilag átélhetjük egy új autó birtokbavételének örömét. A tiszta, foltmentes belső környezet biztosításával nem csak az autót kényeztetjük, hanem saját magunkat is. Arról nem is beszélve, hogy az álladó porszag terhétől megszabadulva újra a jó illat veheti át az uralmat az utastérben. Ezeknek a babéroknak a learatása viszont idő és / vagy költségigényes. Amennyiben saját kezűleg végezzük el a takarítást, akkor ezzel könnyen elvesződhetünk akár egy napot is, miközben a végeredmény kérdőjeles marad. További problémát jelent, hogy a háztartásban található porszívók és a kereskedelmi tisztítószerek nem garantálják azt a minőséget, amelyet egy professzionális szolgáltatótól elvárhatunk. A legtöbb csodaszer hatását csak a reklámok igazolják, a gyakorlati tapasztalatok sajnos sokkal inkább szólnak kidobott pénzről és elfecsérelt időről.

Autó kárpittisztítás Kecskemét

Télen vagy nyáron?

Amennyiben profikra bízza a kárpittisztítást, akkor mindegy, hogy télen vagy nyáron adja le megrendelését – a végeredménnyel elégedett kell, hogy legyen. A nyári szezon a legtöbb esetben a kezünk alá dolgozik, hiszen a környezet hőmérséklete elősegíti a szövetek száradását. Ezzel szemben a téli szezonban fűtésrásegítéssel tudjuk garantálni a nyárival megegyező száradási időket. Mindezek mellett érdemes még azzal számolni, hogy a tavasz érkezésével megszaporodó megrendelések a március – augusztus közötti időszakot zsúfolttá teszik. Ennek ellenére mi azon dolgozunk, hogy az év minden munkanapján még aznapi vállalással eleget tudjunk tenni a kérésének. Tehát nem kell az évszakok igazítani az autó kárpittisztítást, hiszen ahogy télen is a nyári menetrendnek megfelelően intézzük az otthoni mosást, úgy az autó kárpittisztítást sem kell elnapolni.

Autó kárpittisztítás Kecskemét

Autó kárpittisztítás árak

I. AUTÓ KÁRPITTISZTÍTÁS – 9.990Ft-tól
(a) Kiszállás Kecskemét belterület
(b) Ajtókárpit
(c) Ülés

II. AUTÓ KÁRPITTISZTÍTÁS – 13.990Ft-tól
(a) Kiszállás Kecskemét belterület
(b) Ajtókárpit
(c) Csomagtartó + kalaptartó
(d) Szőnyeg
(e) Ülés

III. AUTÓ KÁRPITTISZTÍTÁS – 15.990Ft-tól
(a) Kiszállás Kecskemét belterület
(b) Ajtókárpit
(c) Csomagtartó + kalaptartó
(d) Szőnyeg
(e) Tetőkárpit
(f) Ülés

IV. AUTÓ KÁRPITTISZTÍTÁS – 17.990Ft-tól
(a) Kiszállás Kecskemét külterület
(b) Ajtókárpit
(c) Csomagtartó + kalaptartó
(d) Szőnyeg
(e) Tetőkárpit
(f) Ülés

Foglaljon időpontot online!

SzőnyegtisztításHáztakarítás
Szolgáltatásaink