Kanapé tisztítás

Kanapé tisztítás

Vajda Márk

Kanapé tisztítás Kecskemét

a nappali főszereplője

A legtöbb kanapé központi helyet foglal el egy családi ház legforgalmasabb és legfényesebb helyiségében, a nappaliban. Ennek a rivaldafénynek köszönhetően számos elvárást támasztunk a nappali főszereplőjével szemben, amelyek közül a legfontosabb, hogy mindig és mindenkor tip-top állapotban legyen. Egy kanapé azonban önerőből nem képes megőrizni a újkori állapotát, így kénytelenek leszünk vagy az időnket, vagy a pénzünket áldozni a tisztántartására. A tisztításra sajnos számos okból szükség lehet, hiszen az ad-hoc jelleggel bekövetkező balesetek és az időszakos takarítás egyaránt hívó szó lehet. Balesetek körében tartjuk számon a kilöttyintett italok és ételek elkent, beszáradt maradványait, valamint az ehhez hasonló eseményeket. Az időszakos takarítás pedig a tavaszi nagytakarításhoz hasonlítható, vagyis érdemes legalább évente egyszer elvégezni. Nagyobb igénybevétel esetén (első sorban szobacica / kutya jelenléte során) érdemes ennél gyakrabban, évente kétszer kanapé tisztítást eszközölni.

Kanapé tisztítás Kecskemét

ehhez valóban szakember kell?

Szívünk joga, hogy az alcímben található kérdésre nekünk tetsző választ adjunk. Azonban mielőtt meghoznánk a döntést érdemes a szakember mellett és ellen szóló érveket a képzeletbeli mérleg két serpenyőjébe helyezni. Kezdjük az utóbbival, hiszen ebben az esetben a sor jóval rövidebb lesz. Egy szakember megbízása ellen első sorban egyetlen érv szokott elhangozni: a szolgáltatásért kért ár. Minél egyszerűbbnek vélünk egy szolgáltatást, annál kisebb hajlandósággal nyúlunk a pénztárcánkért. A kanapé tisztítás szolgáltatás megvásárlása során viszont időt is vásárolunk, hiszen nem saját kezűleg kell a bútorelemek kárpitborítását megtakarítani. Talán ennél is fontosabb érv, hogy egy tisztítás technológiában szakavatott hozzáértő rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és rutinnal. Ennek hiányában sokszor elhúzódó folyamattá válhat egy házipraktikákkal megfűszerezett takarítás, de rosszabb esetben akár kárt is okozhatunk a kanapéban. Végül, de nem utolsó sorban: egy szakember birtokolja azokat az eszközöket, amelyek elengedhetetlenek a minőségi végeredmény garantálásához. Ez utóbbival kapcsolatban két példát is érdemes megemlíteni. Az első, hogy az otthoni porszívó teljesítménye nem elégséges ahhoz, hogy a kanapé szövetének mélyrétegei közé ágyazódott port és mikroszennyeződéseket eltávolítsuk. A második, hogy az interneten keringő házimegoldások nagyobb eséllyel okozhatnak kárt a szeretett bútordarab érzékeny felületén, mint azt hinnénk. A legrosszabb esetben az is előfordulhat, hogy nem csak a kanapénak, hanem saját magunknak is kárt okozunk, mivel az ismeretlen eredetű varázskészítmények akár allergiás válaszreakciókat is kiválthatnak a szervezetünkből. Ezzel szemben egy szakembertől elvárhatjuk a minőséget, vagyis az elérhető legjobb eredményt.

Kanapé tisztítás Kecskemét

mikor van rá szükség?

Ahogy az ágybetéteket, vagy a szőnyegeket, úgy a kanapékat is az év 365 napján használjuk. Ez annyira intenzív igénybevétel, amely megköveteli, hogy egy naptári évben legalább egyszer szakember vegye kezelésbe a kanapét. Ezáltal biztosíthatjuk az esztétikai komfortérzetünket, és ami még ennél is fontosabb, hogy számos betegség, allergia kialakulását előzhetjük meg, vagy kezelhetjük. Ez kiemelten igaz azokban az otthonokban, ahol a házi kedvenc szabadon jár-kel, és így a kanapét a gazdival együtt birtokolhatja. Ilyen esetben érdemes megfontolni, hogy akár kétszer is sor kerüljön nappali főszereplőjének mélytisztítására. Ezek mellett még előfordulhatnak azok az ad-hoc esetek, amelyek alkalmával szinte azonnal javasolt a kanapé tisztítás. Ilyen lehet az egyes testnedvek, akár hányás vagy éppen vérfolt eltávolítása, függetlenül attól, hogy emberi vagy állati eredetű szennyeződésről van szó. Nagycsaládosok esetében ez még inkább igaz, hiszen a gyerekek közkedvelt játszótere a kanapé, amely akár egészségügyi kockázatot is rejthet magában a legfiatalabb generáció számára.  

Kanapé tisztítás Kecskemét

Kanapé tisztítás árak

(a) Kanapé (1 db ülőfelület) – 2.990Ft
(b) Kanapé (1 db ülőfelület + 1 db háttámla) – 5.990Ft
(c) Kanapé (1 db ülőfelület + 1 db háttámla + 2 db kartámla) – 8.990Ft

Foglaljon időpontot online!

SzagtalanításMatrac tisztítás
Szolgáltatásaink