Rólunk

Az autotisztito.hu egy kecskeméti székhellyel rendelkező, professzionális tisztítási szolgáltatást kínáló vállalkozás. Célunk, hogy a magukra és környezetükre igényes személyek számára megoldást kínáljunk:

– az autó kárpittisztítás;

– a szőnyeg tisztítás;

– a matrac tisztítás;

– a kanapé tisztítás és;

– a szagtalanítás területén.

Egyre inkább köztudott, hogy a modern mindennapok részét képezi a különböző kemikáliákkal, allergénekkel való érintkezés. Ennek eredményeképp ma már minden negyedik ember szenved valamilyen allergiától, miközben az asztmás megbetegedések száma évről évre emelkedik. Ezek okait a mai napig nem sikerült teljesen feltérképeznie az orvostudománynak, de azzal a legtöbb szakértő egyetért, hogy a véráramba kerülő vegyszerek valamilyen szinten felelőssé tehetőek ezért. Ezen felül további kockázati tényezőt jelent, ha a környezetünk időszakos tisztántartásáról nem, vagy nem megfelelően gondoskodunk. Ez utóbbi területen jelent megoldást a szolgáltatásunk!

Nagytakarítás

A hetente esedékes takarítás, felmosás, porszívózás, portalanítás stb. otthoni eszközökkel és némi időráfordítással nagyon jól megoldható. Ezzel gyakorlatilag az alap higiéniai feltételeket garantáljuk, és sokat tehetünk a komfortérzetünk növelése érdekében is. Mégis érdemes évente egyszer – de nagyobb igénybevétel esetén akár kétszer is – komolyabb figyelmet szentelni a tisztításnak. Magyarországon tradicionálisan tavaszi nagytakarításnak nevezzük ezt az időszakot, és ilyenkor a lakás, valamint az autó egyetlen rejtekhelye sem maradhat koszosan. A probléma ezzel csak az, hogy az otthon található tisztítószerek és egyéb eszközök nem elégségesek ahhoz, hogy az úgynevezett mély-tisztításhoz hasonló eredményt érjenek el.

Mély-tisztítás

A legtöbb ülő és fekvő felület borítása valamilyen kárpitborítással rendelkezik, de a padlószőnyegek anyaga is nagyon hasonló. Ez azt jelenti, hogy tapintásuk komfortérzetet kelt, ezekre jó rálépni, ráülni és ráfeküdni. A probléma ott kezdődik, hogy ezek a felületek az év 365 napján teszik a dolgukat, így számos mikroszennyeződés és por ágyazódik be a szövetek mélyrétegei közé. Arról nem is beszélve, hogy számos látható szennyeződéssel is fel kell venni a harcot, hiszen az autókárpitba kent és beszáradt csokifolt a legtöbb családi autóban jól ismert látvány. Azonban a matrac sem menekülhet, hiszen ez egy jól ismert tenyésztelepe az elhalt emberi hámsejtekkel táplálkozó poratkáknak. A kanapé vagy a szőnyeg szintén gyakran esik áldozatul egy-egy kiöntött ételnek és italnak. Összességében tehát kijelenthetjük, hogy számos szennyeződés baleset eredményeként jelenik meg, de az életviteli sajátosságaink legalább annyira hozzájárulnak az időszakos mély-tisztítás szükségszerűségéhez.

Szakember

Magyarországon nem övezi túl nagy elismertség tisztítás-technológiai szakembereket. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az egyszerűbbnek vélt munkafolyamatokat szeretjük magunk elvégezni. Sajnos ebben az esetben nem ismerjük fel, hogy bizonyos egyszerűbbnek vélt folyamatok elvégzéséhez kevés rutinnal és tapasztalattal rendelkezünk. Azt még ritkábban látjuk be, hogy egy szakember rengeteg időt spórolhat számunkra – így neki köszönhetően több időt fordíthatunk a családra, vagy a kedvteléseinkre. További problémát jelent, hogy sokakra továbbra is hat a reklámok delejező ereje. Ennek köszönhetően ma is elhisszük, hogy a kétezer forintos tisztító csodaszerek minden folttal és szaggal leszámolnak. Ebben az esetben az a legjobb forgatókönyv, ha csak némi pénzzel és egy picivel több idővel lettünk szegényebbek. A legrosszabb forgatókönyv szerint viszont mehet a kukába a szőnyeg, vagy együtt kell élnünk baklövésünk következményével. A megfelelő eredmény eléréséhez megfelelő eszközökre is szükség van, és egy tisztítás-technológiai szakember rendelkezik ezekkel.

Az autotisztito.hu professzionális szolgáltatása megoldást kínál a legtöbb kárpittal borított felület tisztítására és szagtalanítására.

Várjuk megtisztelő hívását!

Hirdetés

eladó ház Kecskemét