Háztakarítás

A házépítés vagy házfelújítás során bizony számolnunk kell a nagymértékű porral és kosszal, de gondolom ezzel nem mondtam senkinek se újat. Ezek eltüntetése legtöbb esetben sokkal több időt igényel, mint egy átlagos nagytakarítás. Az sem mindegy, hogy mennyire vagyunk alaposak, hiszen ilyen esetben sajnos olyan mértékű szennyeződés keletkezik, amelyet átlag háztartási kisgépek (pl. porszívó) nem bírnak el. Arról nem is beszélve, hogy sokkal apróbb szemű por keletkezik például a csiszolásnak köszönhetően, amit ha fel is szív az otthoni porszívónk, jót biztos nem tesz neki. Erre lehet tökéletes megoldás a szolgáltatásunk, ahol szakembereink végzik el a teljes takarítást.

Attól sem kell aggódni, hogy a sok, erős kemikália majd rossz hatással lesz a testedre, mivel nálunk elérhető a BIO háztakarítás is. A folyamat közben használt tisztítószer kíméletes az emberi szervezetre, mérsékli vagy nem is vált ki allergiás tüneteket és a környezetet is óvja. Egy átlagos felnőtt véréből akár több száz vegyszermaradvány is kimutatható, nem szabad tehát figyelmen kívül hagyni a BIO eszközök előnyeit. Tisztítás szempontból pontosan ugyanolyan, mint a hagyományos verzió, csak sokkal kíméletesebb az emberre nézve.

Tudjuk, hogy egy családi ház építése valóban ki tudja meríteni a költségvetést, de egy profi és alapos takarítással mindenképp érdemes kalkulálni, ha elkészült az álom otthonunk. Hiába jönnek a barátok, szülők segíteni az ablakokkal, akkor sem biztos, hogy elég tiszták lesznek, ha már harmadszorra súroljátok le. Ilyenkor tényleg jól jön a plusz segítség és hidd el az az érzés, hogy egy tiszta otthonba lépsz be mindent pénzt megér majd!

A családi ház tervezés során sokan úgy választanak tervrajzot, hogy figyelembe veszik a meglévő vagy előre kiszemelt bútorokat, hogy azok biztos elférjenek az épülő házikóba. Ezek gyakran igen drága darabok, amelyeket jobb, ha nem kell évente cserélni. Éppen ezért hasznos, ha már a kezdtekben is megadjuk nekik azt a szükséges törődést, amit megérdemelnek. Ugyanez igaz a már több éve meglévő kanapéra is, aminek lehet csak egy kis extra szeretet és tisztítás hiányzik ahhoz, hogy újra a nappali fénypontjává váljon! Legyen szó tehát új vagy régi darabról, a hosszú élettartam szempontjából mindenképp jár neki a törődés!

Milyen esetben tudunk tehát segítséget nyújtani?

  • Szőnyegtisztítás
  • Kárpittisztítás-Kanapétisztítás
  • Matractisztítás
  • Szagtalanítás

Ezeket általában úgy gondoljuk évente egyszer vagy kétszer szükséges igénybe venni a megfelelő karbantartásért. Azonban figyelembe kell venni azokat a tényezőket is, amelyek az átlagosnál jobban leharcolják a berendezéseket:

  • Házikedvencek: itt több veszélyforrás is van, hiszen a folyamatos szőrhullás mellett előfordulnak “balesetek” is, amikor sajnos kell a szakember. A vizeletet igazából egy házi praktika sem szedi ki annyira, mint a profi takarítás.
  • Kisgyermek: Amikor előszeretettel borítanak ki mindent a kis gazfickók, a filctollal vagy zsírkrétával való firkálásról pedig ne is beszéljünk.
  • Egyéb foltok: vér, kávé, bor.

Ezek a balesetek sajnos elég gyakran megtörténnek, így nem ritka az sem, ha egy évbe többször is igénybe kell venni a tisztítást a szeretett bútorunk ápolása érdekében.

Cégünk szemlélete egyértelműen azt vallja, hogy vannak olyan területek az életben, amelyet jobb olyan személyre bízni, aki rendelkezik a hozzáértő szakértelemmel. Egy házépítésnél sem fogja a kőműves ellátni a villanyszerelési feladatokat és őszintén jobb is, ha nem kezd bele, mert lehet több kárt okoz, mint hasznot. Inkább maradjon mindenki a saját feladatánál, az a biztos.

Akár házépítés után szeretné a segítségünket kérni, akár felújítás után, vagy csak az éves nagytakarítást, hétköznapi teendőket nem bírja már, mi állunk teljeskörű rendelkezésére. Legyen otthona, bútorai vagy akár autója ragyogóan tiszta, akár már holnap is!

Takarítás Kecskemét
Szolgáltatásaink

Háztakarítás (alapcsomag)

Az alapcsomag magába foglalja a házépítés utáni teljes takarítást, a nedves és száraz megoldással történő portalanítást, amely során minőségi bútorápoló szereket alkalmazunk és a nem látható helyekre is eljutunk. Profi eljárásunknak köszönhetően az általunk portalanított terület az átlagosnál hosszabb ideig marad tiszta, ami kifejezetten örömhír lehet az allergiások számára. A csomag részét képezi az összes helyiség padlótisztítása, amely során a hideg és melegburkolatok állagmegóvását is szem előtt tartó metódust alkalmazunk. A következő lépésben a konyha takarítására kerül sor, ahol a tapasztalt kezek a tűzhelyre ragadt a legmakacsabb szennyeződéseket is el fogják majd távolítani. Az utolsó nagy falat a fürdőszoba, valamint a mellékhelyiségek tisztítása. Ezt a kényes manővert szintén érdemes sokat tapasztalat profi szakemberre bízni, hiszen így elkerülhetjük a kényes felületek sérülését.

BIO háztakarítás

Ebben az esetben BIO tisztítószereket alkalmazunk és gőzgéppel dolgozunk. Ezt a szolgáltatást kifejezetten az allergiás tünetekkel küszködő ügyfeleinknek ajánljuk, hiszen a számos allergiás reakció kiváltója valamilyen vegyszer. Ennek köszönhető, hogy egy átlagos felnőtt véréből több, mint 300 féle vegyszer mutatható ki, amelyek egy része egészen biztos, hogy a különböző takarítószereknek alkalmazását követően jutott be a szervezetbe. A BIO takarítással azonban nem csak a szervezetünket kíméljük, hanem a környezetünk terhelését is csökkentjük. Ez a fajta környezettudatos gondolkodás napjainkban fontosabb, mint bármikor korábban.

Prémium háztakarítás

Prémium szolgáltatásunk magába foglalja a kárpittisztítást és az ablaktisztítást is. Sokan a kilencvenes évek egyik ikonikus filmjének, a Harcosok Klubjának tanítása szerint élik az életüket, vagyis:

“… hogyha az ember például vesz egy kanapét, akkor hajlamos azt gondolni, hogy egy életre van egy kanapéja és történjék bármi, a kanapé-gondot letudta.”

Ez sajnos nem teljes egészében igaz, hiszen a kanapé, és úgy összességében a kárpitok tisztításáról bizony gondoskodnunk kell. Ez ráadásul nem csak idő, hanem kifejezetten eszközigényes feladat, amelyhez mindenféleképp javasolt profi tisztítás technológiai szakembert hívni. Egy-egy rossz mozdulat eredményeképp könnyen megsérthetjük a drága bútordarabot, ami ezt követően akár a kukában is végezheti. Emellett az ablaktisztítás szintén olyan feladat, amivel sokszor csak kampány jelleggel törődünk. Ezzel a rendszeresen vonatozók biztosan egyet tudnak érteni, hiszen egy vonatkocsi belterében vajmi kevés örömünket lelhetjük, és még a kitekintést is sokszor beárnyékolja a mocskos ablak. Azonban az ablak maga csak a feladat látványosabb része, nem feledkezhetünk meg a redőnyökről és a szúnyoghálóról sem.

Takarítás Kecskemét

Takarítás árak

(a) Háztakarítás – 1.800Ft/óra
(b) BIO háztakarítás – 1.900Ft/óra
(c) Prémium háztakarítás – 2.500Ft/óra

Foglaljon időpontot online!

Autó kárpittisztítás
Szolgáltatásaink