Háztakarítás

Takarítás Kecskemét
Mikor van rá szükség?

A legtöbb háziasszony alá tudja támasztani: háztakarításra mindig szükség van. Bizonyos esetekben kicsit rövidebb rendszerességgel, de vannak olyan alkalmak, amikor azonnal cselekedni kell – az általunk kínált szolgáltatás mindkét esetben rendelkezésére áll. Mi pontosan tudjuk, hogy a háztakarítás elképesztően időigényes feladat, hiszen minden sarokra kellő figyelmet kell szentelni miközben semmiben sem tehetünk kárt. Ennyi idővel azonban egyre kevesebben rendelkezünk, hiszen a modern életvitel elképesztően zsúfolt hétköznapokat eredményez. Miért vesztegetné hát el idejét olyan dolgokra, mint a takarítás? A mi szolgáltatásunk segítségével megóvhatja legértékesebb  értékcikkét, vagyis az idejét.

Takarítás Kecskemét
Profik akcióban

Napjainkban érdemes tisztítás technológiai szakemberre bízni a piszkos munkát. Ugyanis a megfelelő szakember nem csak tudással és tapasztalattal, hanem minden szükséges eszközzel is rendelkezik, ami a feladat végrehajtásához elengedhetetlen. Sokak számára ismerős lehet az a helyzet, amikor a tavaszi nagytakarításra való felkészülés jegyében beszerzett tisztítószerek először megcsappannak, majd elfogynak, végül a következő szokásos takarítás megkezdése előtt csak a fejünket fogjuk és kullogunk a helyi közértbe megvenni a szükséges dolgokat. Szolgáltatásunk igénybevételével ezt az utat is megspórolhatja magának, hiszen az általunk helyszínre küldött kolléga rendelkezik minden szükséges tisztítószerrel.

Takarítás Kecskemét
Szolgáltatásaink

Háztakarítás (alapcsomag)

Az alapcsomag magába foglalja a házépítés utáni teljes takarítást, a nedves és száraz megoldással történő portalanítást, amely során minőségi bútorápoló szereket alkalmazunk és a nem látható helyekre is eljutunk. Profi eljárásunknak köszönhetően az általunk portalanított terület az átlagosnál hosszabb ideig marad tiszta, ami kifejezetten örömhír lehet az allergiások számára. A csomag részét képezi az összes helyiség padlótisztítása, amely során a hideg és melegburkolatok állagmegóvását is szem előtt tartó metódust alkalmazunk. A következő lépésben a konyha takarítására kerül sor, ahol a tapasztalt kezek a tűzhelyre ragadt a legmakacsabb szennyeződéseket is el fogják majd távolítani. Az utolsó nagy falat a fürdőszoba, valamint a mellékhelyiségek tisztítása. Ezt a kényes manővert szintén érdemes sokat tapasztalat profi szakemberre bízni, hiszen így elkerülhetjük a kényes felületek sérülését.

BIO háztakarítás

Ebben az esetben BIO tisztítószereket alkalmazunk és gőzgéppel dolgozunk. Ezt a szolgáltatást kifejezetten az allergiás tünetekkel küszködő ügyfeleinknek ajánljuk, hiszen a számos allergiás reakció kiváltója valamilyen vegyszer. Ennek köszönhető, hogy egy átlagos felnőtt véréből több, mint 300 féle vegyszer mutatható ki, amelyek egy része egészen biztos, hogy a különböző takarítószereknek alkalmazását követően jutott be a szervezetbe. A BIO takarítással azonban nem csak a szervezetünket kíméljük, hanem a környezetünk terhelését is csökkentjük. Ez a fajta környezettudatos gondolkodás napjainkban fontosabb, mint bármikor korábban.

Prémium háztakarítás

Prémium szolgáltatásunk magába foglalja a kárpittisztítást és az ablaktisztítást is. Sokan a kilencvenes évek egyik ikonikus filmjének, a Harcosok Klubjának tanítása szerint élik az életüket, vagyis:

“… hogyha az ember például vesz egy kanapét, akkor hajlamos azt gondolni, hogy egy életre van egy kanapéja és történjék bármi, a kanapé-gondot letudta.”

Ez sajnos nem teljes egészében igaz, hiszen a kanapé, és úgy összességében a kárpitok tisztításáról bizony gondoskodnunk kell. Ez ráadásul nem csak idő, hanem kifejezetten eszközigényes feladat, amelyhez mindenféleképp javasolt profi tisztítás technológiai szakembert hívni. Egy-egy rossz mozdulat eredményeképp könnyen megsérthetjük a drága bútordarabot, ami ezt követően akár a kukában is végezheti. Emellett az ablaktisztítás szintén olyan feladat, amivel sokszor csak kampány jelleggel törődünk. Ezzel a rendszeresen vonatozók biztosan egyet tudnak érteni, hiszen egy vonatkocsi belterében vajmi kevés örömünket lelhetjük, és még a kitekintést is sokszor beárnyékolja a mocskos ablak. Azonban az ablak maga csak a feladat látványosabb része, nem feledkezhetünk meg a redőnyökről és a szúnyoghálóról sem.

Takarítás Kecskemét

Takarítás árak

(a) Háztakarítás – 1.800Ft/óra
(b) BIO háztakarítás – 1.900Ft/óra
(c) Prémium háztakarítás – 2.500Ft/óra

Foglaljon időpontot online!

Autó kárpittisztítás
Szolgáltatásaink